Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Fierbător electric Cosori Gooseneck cu 5 setări individuale Inox 0,8 L (negru mat) CO108-NK-EUR

Cosori
549 lei
Fără rating

5 setări individuale de temperatură

Menținerea căldurii timp de 60 minute

Accesorii inox

Turnare fără picături

Semnal sonor ON/OFF

GREUTATE: 1,145 kg

DIMENSIUNI: 29,4 x 22,7 x 19,7 cm

Stoc: In stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iunie 2024
Model: CO108-NK-EUR
2 ani garanție de schimb
Fiabilitate
Livrare in 2 zile lucratoare
Comenzile plasate înainte de ora 13:30 vor fi livrate în 2 zile lucrătoare
549 lei

Descriere

Crează o insulă de pace în casă cu cafelele specialty și ceaiurile tale preferate!

Fierbătorul electric COSORI este ideal pentru a pregăti băuturile calde preferate într-un mod eficient din punct de vedere energetic și pe cât se poate delicios. Fie că este vorba de cafea sau ceai, fierbătorul încălzește întotdeauna apa necesară la temperatura optimă preparării. Datorită gurii elegante cu gât de lebădă, putem turna apă fierbinte foarte precis și fără picurare. Pe lângă că este practic, gâtul de lebădă conferă fierbătorului și un design unic, care, combinat cu culoarea neagră mată, obține un efect cu adevărat elegant, făcându-l un plus excelent pentru bucătărie. Fierbătorul electric COSORI este alegerea ideală pentru cei care au nevoie de calitate, eleganță și performanță maximă într-un singur produs.

 
 

2 ani garanție

Timp de livrare 2-3 zile lucrătoare


5 setări individuale de temperatură
Fierbătorul este echipat cu 5 programe de temperatură presetate, care ne permit să fim siguri de temperatura dorită a apei atunci când facem cafea sau ceai.


Menținerea căldurii timp de 60 minute

Prin activarea funcției HOLD TEMP, dispozitivul menține temperatura dorită până la o oră, astfel încât nu trebuie să încălzim apa din nou și din nou.

 

Nu conține accesorii din plastic
Fără BPA, deoarece este fabricat din oțel inoxidabil la interior și la exterior, iar filtrul nu conține părți din plastic. În acest fel, putem fi complet siguri că nu se dizolvă aditivi nocivi în apa fiartă.

Turnare precisă 
Datorită gurii în formă de gât de lebădă, putem turna exact și precis câtă apă este nevoie.

Semnal sonor ON/OFF
 

Prin apăsarea butonului HOLD TEMP, putem opri și semnalul sonor al fierbătorului, astfel încât acesta nu va emite bip de fiecare dată când apa a ajuns la temperatura dorită, ci se va opri automat.

Eleganță 
Gâtul de lebădă și culoarea neagră mată oferă fierbătorului COSORI un design elegant care îl face un decor demn al bucătăriei.

De ce să folosim Fierbătorul electric Cosori Gooseneck? 


Diverse funcții:  Cu cele 5 funcții de temperatură presetate, putem face ceai negru, verde sau alb pe lângă cafea, de exemplu, deoarece fierbătorul încălzește automat apa la temperatura de care avem nevoie.


Menținerea căldurii timp de 60 minute: Nu este nevoie să încălzim apa din nou și din nou dacă, de exemplu, așteptăm oaspeți sau dacă dorim să turnăm apa de ceai în mai multe porții, deoarece fierbătorul nostru COSORI menține temperatura dorită până la o oră.


Utilizare sănătoasă:  Fierbătorul din oțel inoxidabil 304 are o rezistență excelentă la coroziune, așa că putem fi siguri că va fi un accesoriu de încredere în bucătăria noastră pe termen lung.


 

Turnare fără picături:   Această funcție este utilă în special dacă nu dorim ca apa fierbinte să picure din fierbător pe masa de lucru sau pe alte suprafețe sensibile.


Funcționare silențioasă:   Putem alege: să semnalizeze când apa a fiert, sau să se oprească automat! Alegem opțiunea perfectă pentru noi și ne bucurăm de confortul care vine cu ea.


Design elegant:  Nici acest aparat de bucătărie COSORI nu trebuie să fie ascuns adânc în dulap, deoarece poate fi un decor deosebit al blatului de bucătărie.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Recenzii

Nu există nici o recenzie pentru acest produs.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului