Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Fierbător de apă electric sticlă 1.7L GK172-CO

Cosori
219 lei
Fără rating

Materiale rezistente la căldură și coroziune

Fierbe apa în aproximativ 3 minute

Iluminare LED în timpul fierberii, oprire automată când este gata

Materiale din inox si sticlă borosilicata, aparatul NU conține piese din plastic

Curățare ușoară datorită capacului cu deschidere largă

Nivel înalt de siguranță în timpul utilizării, protecție împotriva supraîncălzirii datorită tehnologiei Strix Thermostat și protecție împotriva funcționării uscate (Boil-Dry Protection) 

GREUTATE:    1,2 kg

DIMENSIUNI:    20,1 x 15,5 x 24,1 cm

Stoc: In stoc
Data așteptată pentru livrare: 17 Iulie 2024
Model: GK172-CO
2 ani garanție de schimb
Fiabilitate
Livrare in 2 zile lucratoare
Comenzile plasate înainte de ora 13:30 vor fi livrate în 2 zile lucrătoare
219 lei
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să le adăugați în coş!

Descriere

Știe tot ce trebuie să știe un fierbător de categorie premium.

Disponibil în alb și negru, fierbătorul electric elegant Cosori este perfect pentru prepararea unor cantități mari de apă fierbinte, de până la 1,7 litri. Este realizat din sticlă borosilicată de înaltă calitate și inox, astfel încât putem fi siguri că alegem sănătatea, deoarece apa pe care o facem în ea este garantată fără plastic (BPA). Cu designul său ușor de utilizat, este de ajutor în bucătăria noastră în fiecare zi, deoarece facilitează prepararea ceaiului de dimineață, a cafelei sau a gustării de la ora zece cu viteza și eficiența sa. Începeți dimineața lin cu fierbătorul electric Cosori!

 
 
 

2 ani garanție

Timp de livrare 1-2 zile lucrătoare


Materiale rezistente la căldură și coroziune
Datorită sticlei borosilicate de înaltă calitate și stabilă și inoxului durabil, fierbătorul vă va servi bine mulți ani. Mulțumită acestor materiale rezistente, fierbătorul electric Cosori nu este doar elegant, ci și rezistent la influențele externe, precum căldura extremă sau calcificarea apei. 


Fierbe apa în aproximativ 3 minute 

Nu există un ajutor mai mare în diminețile grăbite decât un aparat de uz casnic care face rapid treaba pentru noi în siguranță. Nu trebuie să stăm lângă aragaz și să așteptăm minute lungi să fiarbă apa pentru cafeaua sau ceaiul nostru obișnuit. Fierbătorul electric Cosori face acest lucru în schim de noi și ne avertizează când a terminat. În acest timp, putem continua rutina noastră de dimineață.

 

Iluminare LED în timpul fierberii, oprire automată când este gata 
Iluminarea LED conferă fierbătorului un efect elegant, care se aprinde în timpul funcționării și apoi se stinge automat când apa atinge temperatura dorită.

Materiale din inox si sticlă borosilicată, filtrele NU conțin piese din plastic 
Acordăm o atenție deosebită sănătății și păstrării sănătății, motiv pentru care este important pentru noi ca fierbătorul electric Cosori să NU conțină deloc piese din plastic. În acest fel, putem fi complet siguri că în apa care se face în el nu se adaugă aditivi nocivi.  

Curățare ușoară datorită capacului cu deschidere largă 
În cazul aparatele electrocasnice pe care le folosim aproape zilnic, este deosebit de important ca acestea să fie ușor de curățat. Datorită capacului cu deschidere ușoară și largă, menținerea curată a fierbătorului electric Cosori este floare la ureche și nu provoacă nicio povară suplimentară în viața de zi cu zi.

Nivel înalt de siguranță în timpul utilizării 
În timpul plănuirii produsului, unul dintre considerentele principale a fost să îl facem cât mai sigur posibil pentru utilizatori. De aceea am inclus două funcții care întăresc securitatea. Una oferă protecție împotriva supraîncălzirii mulțumită tehnologiei Strix Thermostat, iar cealaltă oferă protecție împotriva funcționării uscate (Boil-Dry Protection), pentru că dacă dispozitivul nu atinge nivelul necesar de lichid în timpul funcționării, se poate strica foarte repede.  

CONȚINUTUL PACHETULUI


fierbător electric de apă 

bază

manual de utilizare

Apă fierbinte în câteva secunde pentru băutura ta preferată de dimineață pentru a-ți începe ziua cu bine

Dacă nu îți poți imagina diminețile fără băutura ta caldă preferată sau fulgi de ovăz, atunci fierbătorul electric Cosori a fost creat pentru tine! Fierbe cantitatea dorită de apă în aproximativ 3 minute și tot ce trebuie să faci este să te bucuri de rezultatul final, astfel încât cea mai importantă parte a zilei, dimineața, să înceapă lin pentru tine.

 

materiale rezistente: Este important pentru tine ca aparatele tale de uz casnic să fie cât mai durabile? Vestea bună este că fierbătorul electric Cosori este un dispozitiv care poate face parte multă vreme din bucătăria ta, pentru că a fost conceput pentru a fi cât mai durabil. Materialele din sticlă borosilicată și inox au fost alese astfel încât să obțineți un accesoriu elegant, dar rezistent în bucătărie.


rezultat extrem de rapid: Timpul înseamnă bani. Să nu-l risipim pe lucruri inutile! Fierbătorul electric Cosori te ajută să te ocupi doar de lucruri care îți sunt utile, astfel încât să nu fii nevoit să aștepți minute lungi la aragaz pentru ca apa să fiarbă. Poți încălzi cu ușurință apă pentru ceaiul sau cafeaua preferată de mai multe ori pe zi. Acest lucru este util mai ales dacă, de exemplu, lucrezi de acasă sau ești imobilizat la pat din cauza unei boli.


funcționare eficientă energetic: Iluminarea LED eficientă din punct de vedere energetic indică momentul în care apa fierbe și se stinge automat când atinge temperatura dorită. Acest lucru asigură o utilizare confortabilă și sigură, făcându-l o alegere ideală pentru utilizarea de zi cu zi.


 

alegere sănătoasă: Este important să evităm utilizarea produselor care pot conține plastic. De dragul sănătății noastre, este mai benefic să alegem un produs precum fierbătorul electric Cosori, care este din sticlă, deci trebuie să fie fără BPA, pentru că în acest fel ne alegem sănătatea pe termen lung și putem să fim siguri că nu introducem substanțe chimice inutile în corpul nostru.


curățare ușoară: Curățarea ușoară este importantă pentru că ne economisește timp și energie, precum și asigură o viață mai lungă a dispozitivului, deoarece previne acumularea de murdărie. În plus, curățarea ușoară contribuie și la asigurarea celor mai bune condiții de igienă posibile în bucătăria noastră, unde acest lucru este extrem de important.


siguranță în rutina zilnică: De multe ori, dimineața pregătim în mod obișnuit ceai sau cafea fierbinte pentru familie. Fierbătorul electric Cosori aduce siguranță în această rutină, pentru că, folosindu-l, nu trebuie să ne facem griji că iese afară apa fierbinte sau că cineva din familie nu este atent și se opărește.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Recenzii

Nu există nici o recenzie pentru acest produs.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului