Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Felii de portocală învelite în ciocolată neagră

PORȚIE
2
PORȚII

PREGĂTIRE
15
minute

PREPARARE
6
ore

INGREDIENTE

  • 1 portocală Navel sau Cara Cara, tăiată în felii cu grosimea de 3 milimetri
  • 40 grame fulgi de ciocolată neagră
  • Sare de mare grunjoasă

PREPARARE

1. Așezați ambele plăci de prăjire în coșurile friteuzei cu aer cald COSORI, apoi așezați feliile de portocală pe plăcile de prăjire, având grijă să nu se suprapună.

2. Selectați funcția Dehydrate (Deshidratare) pentru coșul din stânga, atingeți Sync Cook (Sincronizare gătire), atingeți Shake (Scuturare) pentru eliminarea mementoului pentru scuturare, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză).

3. Topiți fulgii de ciocolată într-un castron compatibil cu cuptorul cu microunde.

4. Scoateți feliile de portocale când sunt deshidratate complet, apoi scufundați-le pe jumătate în ciocolata topită. Presărați deasupra puțină sare de mare grunjoasă.

5. Așezați pe un grătar din sârmă pentru a se răci și întări complet, apoi serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link