
PORȚIE
2
Persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
10
minute
INGREDIENTE
-
1 kilogram de fasole verde
-
2 linguri de muștar de Dijon
-
2 linguri de ulei de măsline
-
2 lingurițe de oțet din vin roșu
-
1 cățel de usturoi, tocat
-
1 linguriță de sare
-
1 linguriță de piper
PREPARARE
1. SELECTAȚI funcția Preîncălzire de pe friteuza Cosori, apoi apăsați Start/Pauză.
2. PUNEȚI ingredientele într-un castron mare și amestecați până când fasolea verde este bine acoperită.
3. PUNEȚI fasolea verde în coșul preîncălzit.
4. SETAȚI temperatura la 190°C, reglați timpul la 10 minute, apoi apăsați Start/Pauză.
5. AGITAȚI coșul la jumătatea timpului de prăjire.
6. SCOATEȚI fasolea verde când este gata și serviți.