Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Deshidrator Cosori

Alegerea perfectă pentru a face gustări durabile și sănătoase la domiciliu.
Deshidratorul Cosori poate deveni în scurt timp un favorit al familiei, oferind o varietate de moduri de a pregăti gustări, de la fructe uscate la carne de vită uscată.
Simplu și convenabil de utilizat, cu un design ușor de curățat. Cu protecție împotriva supraîncălzirii și funcție de temporizare pentru confort și siguranță.
Ne asumăm o garanție de satisfacție de 100% pentru toate deshidratoarele Cosori!

Sortare după:

Preferatul cumpărătorilor de pe Amazon, conform recenziilor din 2022.

Deshidratorul Cosori este una dintre cele mai recente inovații ale noastre, concepută pentru a răspunde nevoii de a pregăti gustări în confortul propriei case.. Atât în arome dulci, cât și sărate. Și este mai silențios decât deshidratoarele tradiționale..
Ne asumăm o garanție de satisfacție de 100%, pentru toate deshidratoarele Cosori, în plus, aparatul se poate muta în bucătărie cu o tavă de uscare din oțel inoxidabil, 3 site și 3 tăvi pentru rulouri de fructe.

 
 

2 ani garanție

Timp de livrare 1-2 zile lucrătoar

De ce deshidratorul Cosori poate deveni un favorit 
al bucătăriei în cel mai scurt timp?Prepararea gustărilor tocmai a devenit mai simplă
Fie că este vorba de beef jerky de vită, fructe și ierburi uscate, gustări pentru câini sau prăjituri uscate.


Cu funcție convenabilă de temporizare 

De la 30 de minute la 48 de ore, astfel încât bunătățile delicioase să fie gata atunci când familia ajunge acasă.

 

Funcționare aproape silențioasă
Spre deosebire de majoritatea deshidratoarelor de uscare, Cosori abia se aude. De aceea poate fi pornit noaptea.

Curățare ușoară, rapidă 
Tăvile de uscare și sita pot fi spălate în mașina de spălat vase, astfel încât curățarea nu ar putea fi mai convenabilă.  

Cu protecție împotriva supraîncălzirii
Acest lucru contribuie, de asemenea, la o utilizare fără probleme și fără riscuri. Noaptea, sau chiar și atunci când familia este plecată. 

Suportă mai multe alimente
Permite o capacitate mai mare în comparație cu deshidratoarele convenționale de pe piață. 

 

De ce deshidratorul Cosori? 


O capacitate mult mai mare: 6 tăvi diferite permit fiecărui membru al familiei să așeze delicatesele pe care le dorește, fie că sunt dulci sau sărate. Nu este nevoie să faceți compromisuri și să așteptați mult timp pentru a vă pregăti gustările preferate. 


Utilizare convenabilă cu funcție de cronometru: cum v-ați simți dacă v-ați trezi sau ați veni acasă și ați găsi gata gustările preferate? Cu un temporizator care durează până la 48 de ore, chiar și acest lucru este posibil. Pentru confort maxim. 


Ușor de utilizat chiar și fără experiență: Deshidratorul Cosori este un mare favorit al clienților Amazon datorită ușurinței de utilizare. Este ușor de configurat în funcție de preferințele dvs. individuale în cel mai scurt timp și este 100% fiabil.


 

 

În sfârșit, gustările pot fi făcute acasă: nu mai trebuie să vă bazați pe gustările din magazine, care sunt uneori de proastă calitate și rare. Astfel, vă puteți savura bunătățile preferate în timp ce vă uitați la Netflix, la televizor sau la o discuție în familie.


Ușor de curățat: cu utilizare silențioasă. Nu numai că funcționarea silențioasă oferă un plus de confort, ci și posibilitatea de curățare convenabilă, chiar și în mașina de spălat vase.


Fiecare oaspete va fi invidios: "Ups, nu am mai văzut așa ceva! De unde l-ați cumpărat? Avem nevoie de unul din acesta" - astfel de întrebări sunt aproape inevitabile. Deshidratorul Cosori este un aparat care te cucerește repede.


 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE