Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Brioșe cu lămâie și afine

PORȚIE
6-8
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
15
minute

INGREDIENTE

  • 5 ml zeamă de lămâie
  • 112 g lapte de cocos sau lapte de soia
  • 120 g făină
  • 4 g praf de copt
  • 2 g bicarbonat de sodiu
  • 1 g sare
  • 50 g zahăr tos
  • 60 ml ulei de nucă de cocos
  • 1 coajă de lămâie
  • 5 ml extract de vanilie
  • 75 g af ine proaspete
  • Spray de ulei

PREPARARE

1. AMESTECAȚI zeama de lămâie și laptele de nucă de cocos într-un bol mic și puneți amestecul deoparte.

2. AMESTECAȚI făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol separat și se lasă deoparte.

3. BATEȚI împreună zahărul, uleiul de nucă de cocos, coaja de lămâie și extractul de vanilie într-un bol separat. Apoi se amestecă bine amestecul de nucă de cocos și lămâie pentru a obține un amestec bine omogenizat.

4. ÎNCORPORAȚI ingredientele uscate cu lichidul până când nu se formează cocoloașe. Se amestecă ușor afinele.

5. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire pe friteuza Cosori, setați-o la 150 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

6. UNGEȚI formele de brioșe cu unt și umpleți-le cu umplutura până la 3⁄4 din capacitate.

7. PUNEȚI ușor brioșele în friteuza preîncălzită. Selectați meniul Desserts (Deserturi), setați pentru 15 minute și apăsați Start/Pause.

8. SCOATEȚI brioșele când sunt gata și lăsați-le să se răcească timp de aproximativ 10 minute, apoi serviți-le.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link