Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Brioșe cu cafea și ciocolată

PORȚIE
8
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
15
minute

INGREDIENTE

  • 120 g făină
  • 60 g de pudră de cacao
  • 150 g zahăr brun deschis
  • 2 g praf de copt
  • 2 g pulbere de cafea espresso
  • 3 g bicarbonat de sodiu
  • 1 g sare
  • 1 ou mare
  • 170 ml lapte
  • 5 ml extract de vanilie
  • 5 ml oțet de cidru de mere
  • 80 ml ulei vegetal
  • Spray de ulei

PREPARARE

1. AMESTECAȚI făina, pudra de cacao, zahărul, praful de copt, espresso, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare.

2. AMESTECAȚI ouăle, laptele, vanilia, oțetul și uleiul într-un bol separat.

3. ÎNCORPORAȚI ingredientele uscate în cele lichide.

4. UNGEȚI formele de brioșe cu unt și umpleți până la 3⁄4 cu amestecul.

5. SELECTAȚI funcția de preîncălzire a friteuzei Cosori, setați-o la 150 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

6. PUNEȚI ușor formele de brioșe în friteuza preîncălzită, puteți face mai multe rânduri.

7. SELECTAȚI meniul Desserts (Deserturi), setați la 15 minute și apăsați Start/Pause.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link