PORȚIE
8
persoane
PREGĂTIRE
10
minute
COACERE
15
minute
INGREDIENTE
- 120 g făină
- 60 g de pudră de cacao
- 150 g zahăr brun deschis
- 2 g praf de copt
- 2 g pulbere de cafea espresso
- 3 g bicarbonat de sodiu
- 1 g sare
- 1 ou mare
- 170 ml lapte
- 5 ml extract de vanilie
- 5 ml oțet de cidru de mere
- 80 ml ulei vegetal
- Spray de ulei
PREPARARE
1. AMESTECAȚI făina, pudra de cacao, zahărul, praful de copt, espresso, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare.
2. AMESTECAȚI ouăle, laptele, vanilia, oțetul și uleiul într-un bol separat.
3. ÎNCORPORAȚI ingredientele uscate în cele lichide.
4. UNGEȚI formele de brioșe cu unt și umpleți până la 3⁄4 cu amestecul.
5. SELECTAȚI funcția de preîncălzire a friteuzei Cosori, setați-o la 150 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
6. PUNEȚI ușor formele de brioșe în friteuza preîncălzită, puteți face mai multe rânduri.
7. SELECTAȚI meniul Desserts (Deserturi), setați la 15 minute și apăsați Start/Pause.