PORȚIE
5-6
persoane
PREGĂTIRE
10
minute
COACERE
15
minute
INGREDIENTE
- 100 g lapte condensat îndulcit
- 1 albuș de ou
- 2 ml extract de migdale
- 2 ml extract de vanilie
- Un vârf de cuțit de sare
- 175 g fulgi de nucă de cocos neîndulcită
PREPARARE
1. AMESTECAȚI laptele condensat, albușurile, extractul de migdale, extractul de vanilie și sarea într-un bol.
2. ADĂUGAȚI cele 160 g de fulgi de nucă de cocos și amestecați bine. Se amestecă până când amestecul devine omogen.
3. FORMAȚI cu mâinile bile de dimensiuni egale.
4. TRECEȚI bilele în fulgi de nucă de cocos într-un bol separat.
5. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 150 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
6. AȘEZAȚI bilele de nucă de cocos în friteuza preîncălzită.
7. SELECTAȚI meniul Desserts (Deserturi), setați-l pentru 15 minute și apăsați Start/Pauză.
8. LĂSAȚI bilele să se răcească timp de 5-10 minute, apoi serviți.