
PORȚIE
4-5
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
16
minute
INGREDIENTE
- 16 creveți jumbo, decojiți și prelucrate
- 3 g praf de usturoi
- 2 g ardei iute
- 2 g praf de ceapă
- 1 g piper negru măcinat
- 8 fâșii de bacon
PREPARARE
1. AȘEZAȚI creveții într-un bol și asezonați-i.
2. ÎNFĂȘURAȚI creveții în bacon, începând de sus și terminând la coadă și fixați-i cu o scobitoare.
3. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori Air Fryer, setați-o la 160 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
4. AȘEZAȚI jumătate de porție de creveți în friteuză.
5. SELECTAȚI opțiunea Bacon și apăsați Start/Pause. După ce s-a terminat programul, se lasă deoparte.
6. REPETAȚI cu a doua jumătate de creveți.
7. SCURGEȚI grăsimea pe un prosop de hârtie și serviți.