Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Creveți cu cocos

PORȚIE
3
persoane

PREGĂTIRE
8
minute

COACERE
8
minute

INGREDIENTE

  • 30 g făină
  • 5 g sare, împărțită
  • 1 g piper negru, împărțit
  • 1 g praf de usturoi, împărțit
  • 2 g ardei, împărțită
  • 2 ouă mari, bătute
  • 15 ml lapte
  • 28 g de pesmet
  • 40 g fulgi de nucă de cocos neîndulcită
  • 227 g creveți mari, decojite (cu coadă)
  • Spray de ulei

PREPARARE

1. AMESTECAȚI făina și jumătate din condimente într-un bol. Amestecați oul și laptele într-un castron separat.

2. AMESTECAȚI pesmetul, nuca de cocos și cealaltă jumătate din condimente într-un bol separat.

3. TRECEȚI toți creveții prin făină, apoi dați prin ou și tăvăliți prin pesmet și fulgi de nucă de cocos. Apoi se trec din nou prin ou și pesmet.

4. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

5. AȘEZAȚI creveții în friteuza preîncălzită și pulverizați-i cu ulei.

6. SELECTAȚI opțiunea Frozen Foods (Alimente congelate), setați la 8 minute și apăsați Start/Pause.

7. SCUTURAȚI creveții la jumătatea timpului de gătire (setați avertismentul de scuturare).

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link