PORȚIE
3
persoane
PREGĂTIRE
8
minute
COACERE
8
minute
INGREDIENTE
- 30 g făină
- 5 g sare, împărțită
- 1 g piper negru, împărțit
- 1 g praf de usturoi, împărțit
- 2 g ardei, împărțită
- 2 ouă mari, bătute
- 15 ml lapte
- 28 g de pesmet
- 40 g fulgi de nucă de cocos neîndulcită
- 227 g creveți mari, decojite (cu coadă)
- Spray de ulei
PREPARARE
1. AMESTECAȚI făina și jumătate din condimente într-un bol. Amestecați oul și laptele într-un castron separat.
2. AMESTECAȚI pesmetul, nuca de cocos și cealaltă jumătate din condimente într-un bol separat.
3. TRECEȚI toți creveții prin făină, apoi dați prin ou și tăvăliți prin pesmet și fulgi de nucă de cocos. Apoi se trec din nou prin ou și pesmet.
4. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
5. AȘEZAȚI creveții în friteuza preîncălzită și pulverizați-i cu ulei.
6. SELECTAȚI opțiunea Frozen Foods (Alimente congelate), setați la 8 minute și apăsați Start/Pause.
7. SCUTURAȚI creveții la jumătatea timpului de gătire (setați avertismentul de scuturare).