
PORȚIE
6
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
22
minute
INGREDIENTE
- 6 fâșii de bacon tăiate subțire
- 6 crenvurști din carne de vită (de dimensiunea chifl ei)
- ½ ardei gras roșu mediu, fără semințe și tăiat felii
- ½ ardei gras galben mediu, fără semințe și tăiat felii
- ½ ceapă mică, tăiată felii
- 1 jalapeño, fără semințe și tăiat felii
- Un vârf de cuțit de oregano uscat
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 6 chifl e pentru crenvurști, pentru servire
- Condimente, după gust
PREPARARE
1. Înfășurați strâns câte o fâșie de bacon în jurul fi ecărui crenvurșt.
2. Așezați placa de prăjire în unul din coșurile friteuzei cu aer cald COSORI.
3. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald), reglați temperatura la 205 °C și timpul la 12 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.
4. Așezați crenvurștii înveliți în bacon pe placa de prăjire preîncălzită.
5. Întoarceți crenvurștii la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.
6. Scoateți crenvurștii când sunt gata și scoateți cu atenție placa de prăjire cu o mănușă pentru cuptor sau cu un prosop de bucătărie.
7. Adăugați ardeii grași, ceapa și ardeiul jalapeño direct, în același coș cu grăsimea rămasă de la bacon. Asezonați cu oregano și piper negru măcinat.
8. Selectați funcția Grill (Grătar), reglați temperatura la 230 °C și timpul la 10 minute, atingeți Preheat (Preîncălzire) pentru eliminarea modului Preheat (Preîncălzire), apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză).
9. Scoateți ceapa și ardeii când sunt gata.
10. Serviți crenvurștii într-o chifl ă acoperită cu ceapa, ardeii și condimentele preferate