Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Cosori Pressure Cooker, 5,7 litri

Cosori
749 lei
Fără rating

Capacitate de 5.7 litri

Gătit cu până la 70% mai rapid*

Aparat de bucătărie 9 în 1

14 funcții smart diferite

Putere de 1100 W

*În comparație cu un fierbător electric de orez, un slow cooker și un cuptor convențional.

GREUTATE: 5,4 kg

DIMENSIUNI: 32 x 34 x 31,7 cm (lungime x lățime x înălțime)

Stoc: In stoc
Model: CMC-CO601-SEU
2 ani garanție de schimb
Fiabilitate
Livrare in 6 zile
749 lei
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să le adăugați în coş!

Descriere

În zilele noastre aglomerate utilizarea unui Cosori Pressure Cooker are nenumărate avantaje.

În oala de gătit de 5,7 litri putem prepara printre multe altele tocăniță, supă, iaurt, orez, totul rapid, ușor și sănătos.
Alimentele pregătite în aparatul de gătit ermetic Cosori Pressure Cooker vor avea un gust mult mai profund și mai concentrat, deoarece atât aromele, cât și numeroasele vitamine rămân în alimente și nu se evaporă. Mulțumită pereților groși și a capacului etanș, acesta reține 100% din aburul generat în timpul fierberii, astfel din motivul căldurii ridicate, alimentele sunt gătite cu până la 70% mai repede* decât prin metodele tradiționale de gătit. Cosori Pressure Cooker este un mod rapid, ușor și sănătos de a pregăti mesele de zi cu zi pentru familie. În lumea de azi, mulți sunt nevoiți să lucreze de dimineață până seara, adesea peste program sau chiar în weekend. Cu responsabilitățile de la locul de muncă și din familie, este greu să ții pasul în bucătărie, chiar dacă mâncatul sănătos este o necesitate în viața fiecăruia. În situații asemănătoare poate fi un ajutor mare aparatul Cosori Pressure Cooker: aduce pe masa familiei mese sănătoase și nutritive în fiecare zi.

*În comparație cu un fierbător electric de orez, un slow cooker și un cuptor convențional.

 
 


Mese rapide, simple și sănătoase
Cel mai mare avantaj al aparatului de gătit sub presiune Cosori Pressure Cooker este viteza. Deoarece acest aparat de bucătărie special este un sistem perfect etanș, aburul rămâne înăuntru. Acest lucru crește presiunea și punctul de fierbere al apei. Datorită acestei temperaturi ridicate și a aburului care rămâne în interior, timpul de gătire este redus drastic cu până la 70%*. Un alt avantaj al utilizării aparatului de gătit sub presiune Cosori Pressure Cooker este că, mulțumită timpului de gătire redus, mai multe vitamine și minerale sunt păstrate în alimente decât în cazul gătitului convențional.

*În comparație cu un fierbător electric de orez, un slow cooker și un cuptor convențional.


Abilități multiple într-un singur aparat de bucătărie

Cosori Pressure Cooker are cunoștințe 9 în 1. Un singur aparat este capabil să îndeplinească 9 funcții, cum ar fi gătitul sub presiune, gătitul orezului, gătitul lent, prepararea iaurtului, călire, aburire, sous vide, prepararea supei de bază (stock), încălzirea alimentelor. Datorită acestor 9 funcții diferite și a unui total de 14 programe inteligente personalizate, - inclusiv 12 programe de gătit, plus funcții de pornire întârziată și de menținere la cald-, te poți bucura în fiecare zi de o masă cu adevărat variată și bogată în vitamine.

 

Economie de energie la toate nivelurile
Pentru că poți găti cu până la 70% mai repede* cu Cosori Pressure Cooker, care are cu un consum total de energie de 1100 W, nu numai că economisești energie electrică, dar reduci semnificativ timpul și energia în bucătărie. În zilele noastre nu ne mai permitem să stăm ore întregi lângă aragaz, dar niciodată nu a fost atât de important să avem cu adevărat grijă de sănătatea noastră, dintre care alimentația este un pilon esențial. Utilizarea aparatului de gătit sub presiune Cosori Pressure Cooker ne ajută să pregătim mese mai sănătoase în timp mai scurt, ceea ce face mai ușor să respectăm principiile unei alimentații sănătoase în viața de zi cu zi.

*În comparație cu un fierbător electric de orez, un slow cooker și un cuptor convențional.

Utilizare sigură și materiale durabile
Oala de gătit din aluminiu este realizată cu un strat antiaderent pe bază de ceramică, fără ingrediente dăunătoare sănătății și alimentelor. Alimentele nu se lipesc pe ceramică, ceea ce o face ușor de curățat, fie că o speli manual sau o pui în mașina de spălat vase. Iar datorită supapei pentru aerisirea aburului cu deschidere posterioară de 30ᶜ , eliberarea aburului fierbinte este sigură și ușoară. Oala de gătit sub presiune Cosori Pressure Cooker are un capac cu două nivele și protecție împotriva supraîncălzirii pentru o siguranță și mai mare.

Rețete online pentru inspirație continuă
Cosori Pressure Cooker este un aparat cu adevărat versatil, care poate fi folosit nu numai pentru gătit, ci și pentru a găti la aburi, pentru a căli, pentru a găti orez și chiar pentru a face iaurt. Acest lucru îți permite să prepari mese variate și sănătoase. În plus, ai la dispoziție o carte de rețete online și o aplicație gratuită cu nenumărate rețete testate și încercate.

Ușor de curățat 
La fel ca toate produsele Cosori, aparatul de gătit sub presiune Cosori Pressure Cooker este simplu și ușor de curățat, datorită învelișului antiaderent care împiedică lipirea alimentelor de vas și a pieselor din oțel inoxidabil care îl fac un instrument de bucătărie atemporal. Iar dacă coșul interior se murdărește serios, îl poți pune pur și simplu în mașina de spălat vase. Datorită părții superioare largi, o poți curăța dintr-o singură mișcare, deoarece coșul interior este ușor accesibil.

CONȚINUTUL PACHETULUI


1 x Cosori Pressure Cooker

1 x Recipient Interior

1 x Suport pentru Aburi

1 x Polonic

1 x Paletă pentru Orez

1 x Cană Gradată

1 x Manual de Utilizare

1 x Carte de Rețete Online

Mese rapide și sănătoase, fără efort:  Oala de gătit sub presiune Cosori Pressure Cooker este o parte integrantă a oricărei bucătării în care doresc să gătească sănătos, delicios și eficient. Acesta accelerează semnificativ procesul de gătire, păstrând în același timp aroma și nutrienții alimentelor. Totul fără a copleși bucătăria cu miros de mâncare. Folosirea Pressure Cooker-ului Cosori ne permite să preparăm mese mai simple, mai rapide și mai sănătoase, ceea ce poate fi ideal pentru stilul de viață agitat de astăzi.


Aparat de bucătărie versatil:  Cosori Pressure Cooker are 14 programe presetate, cu care putem pregăti mese variate și nutritive pentru întreaga familie în oala de gătit de 5,7 litri. Este un aparat multifuncțional și versatil care poate înlocui de unul singur nenumărate alte aparate de bucătărie și este capabil să pregătească rapid și variat porții mari pentru întreaga familie.


Conștientizarea începe în bucătărie:  În zilele noastre este deosebit de important să fim conștienți în toate domeniile vieții, iar bucătăria nu face excepție. Nu numai că poți economisi timp, dar poți economisi și bani dacă ești atent/ă, deoarece Cosori Pressure Cooker pregătește alimentele cu până la 70% mai repede*, folosind mult mai puțină energie decât metodele tradiționale de gătit. Atunci când gătești cu o oală sub presiune Cosori, poți fi sigur/ă că vei avea pe masa familiei o masă caldă, sănătoasă și plină de vitamine, fără să petreci ore întregi în bucătărie.


Nivel înalt de siguranță și calitate:  Oala de gătit sub presiune Cosori Pressure Cooker este un aparat de bucătărie care va fi bijuteria blatului de bucătărie cu designul său curat și materialele de calitate, cum ar fi vasul de gătit acoperit cu ceramică și accesoriile din oțel inoxidabil. Există anumite reguli de utilizare a oalei sub presiune Cosori Pressure Cooker, care sunt importante de respectat din cauza presiunii crescute, dar supap pentru aerisirea aburului cu deschidere posterioară de 30ᶜ , capacul de siguranță cu două niveluri și comutatorul de eliberare sigură a aburului sunt toate concepute pentru a face ca utilizarea să fie cât mai sigură.


Rețete online simple și rapide: Cosori Pressure Cooker este un aparat extrem de versatil, în care putem pregăti tocăniță, supă, orez, iaurt, dar și carne. Așa mereu putem avea parte de mese variate și sănătoase. Și, bineînțeles, există și rețete grozave de la Cosori Chefs, pe care le putem accesa în cel mai scurt timp prin intermediul aplicației gratuite VeSync sau al caietului de rețete online. Toate acestea reprezintă o super busolă și o sursă de inspirație pentru oricine dorește să gătească rapid mâncare delicioasă și sănătoasă.


Funcționare ușoară: Pe lângă faptul că este ușor de curățat datorită deschiderii largi și a vasului care poate fi spălat chiar și în mașina de spălat vase, oala sub presiune Cosori are și alte caracteristici care-l fac ușor de utilizat. Comenzile one-touch, foarte simple, fac gătitul floare la ureche cu cele 14 programe presetate. În plus, procesul de gătire este ușor de urmărit datorită bandei de progres din partea superioară a panoului. Este suficient să arunci o privire și vei ști unde se află procesul de gătire.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Documente atașate

Recenzii

Nu există nici o recenzie pentru acest produs.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului