
PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
30
minute

PREPARARE
15-30
minute
INGREDIENTE
- 500 g ciuperci champignon
- 300 g ciuperci pleurotus
- 1 bucată ceapă mică
- 0,5 bucată ardei kapia
- 0,5 linguriță sare
- 0,5 linguriță piper
- 50 g cașcaval
- 1 legătură pătrunjel verde (opțional)
- 1 legătură mărar verde (opțional)
PREPARARE
1. Tocați ceapa și ardeiul în cubulețe mici.
2. Tocați pătrunjelul și mărarul.
3. Tăiați cașcavalul în pătrățele.
4. Spălați bine ciupercile și îndepărtați piciorușele. Cu o linguriță, scoateți o parte din interiorul ciupercilor, creând o adâncitură pentru umplutură.
5. Amestecați carnea tocată cu ceapa, ardeiul, mararul, sarea și piperul.
6. Umpleți adânciturile ciupercilor cu amestecul de carne tocată.
7. Așezați ciupercile în coș, apăsați grandzone si gătiți timp de 20 de minute la 200°C.
8. Scoateți coșul din airfryer și adăugați un pătrățel de cașcaval pe fiecare ciupercă.
9. Introduceți cosul înapoi timp de 2 minute, sau până când cașcavalul se topește și se rumenește ușor.
10. Scoateți ciupercile din cuptor și presărați cu pătrunjel verde tocat, dacă doriți. Serviți imediat, calde și gustoase.