PORȚIE
4
persoane
PREGĂTIRE
10
minute
COACERE
8
minute
INGREDIENTE
- 2 dovlecei medii, tăiați în felii de 19 mm grosime
- 60 g făină
- 12 g sare
- 2 g piper negru
- 2 ouă, bătute
- 15 ml lapte
- 84 g pesmet italian condimentat
- 25 g de parmezan, ras
- Spray de ulei
- Sos Ranch pentru servire
PREPARARE
1. TĂIAȚI dovleceii în bastonașe subțiri de 19 mm.
2. AMESTECAȚI făina, sarea și piperul într-un bol. Amestecați oul și laptele într-un alt bol. Amestecați pesmetul și parmezanul într-un al treilea bol.
3. ACOPERIȚI fiecare bucată de dovlecel cu făină, apoi înmuiați în ou și tăvăliți-i în pesmet. Se dă deoparte.
4. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
5. AȘEZAȚI dovleceii pane în friteuza preîncălzită și pulverizați-i cu spray de ulei.
6. SELECTAȚI Frozen Foods (Alimente congelate), setați la 8 minute și apăsați Start/Pause.
7. SCUTURAȚI coșul la jumătatea timpului de gătire (avertismentul de scuturare vă va atenționa).
8. SERVIȚI cu sos ranch.