Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Chipsuri din dovlecel

PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
8
minute

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii, tăiați în felii de 19 mm grosime
  • 60 g făină
  • 12 g sare
  • 2 g piper negru
  • 2 ouă, bătute
  • 15 ml lapte
  • 84 g pesmet italian condimentat
  • 25 g de parmezan, ras
  • Spray de ulei
  • Sos Ranch pentru servire

PREPARARE

1. TĂIAȚI dovleceii în bastonașe subțiri de 19 mm.

2. AMESTECAȚI făina, sarea și piperul într-un bol. Amestecați oul și laptele într-un alt bol. Amestecați pesmetul și parmezanul într-un al treilea bol.

3. ACOPERIȚI fiecare bucată de dovlecel cu făină, apoi înmuiați în ou și tăvăliți-i în pesmet. Se dă deoparte.

4. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

5. AȘEZAȚI dovleceii pane în friteuza preîncălzită și pulverizați-i cu spray de ulei.

6. SELECTAȚI Frozen Foods (Alimente congelate), setați la 8 minute și apăsați Start/Pause.

7. SCUTURAȚI coșul la jumătatea timpului de gătire (avertismentul de scuturare vă va atenționa).

8. SERVIȚI cu sos ranch.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link