Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Chiftele mediteraneene

PORȚIE
3
persoane

PREGĂTIRE
35
minute

COACERE
10
minute

INGREDIENTE

  • 454 g carne tocată de miel
  • 3 căței de usturoi, tăiați felii
  • 5 g sare
  • 1 g piper negru
  • 2 g mentă, proaspăt tăiată
  • 2 g chimen măcinat
  • 3 ml sos picant
  • 1 g praf de chili
  • 1 ceapă, tăiată felii
  • 8 g pătrunjel, tăiat f in
  • 15 ml zeamă proaspătă de lămâie
  • 2 g coajă de lămâie
  • 10 ml ulei de măsline

PREPARARE

1. AMESTECAȚI mielul, usturoiul, sarea, piperul, menta, chimenul, sosul picant, pudra de chili, ceapa, pătrunjelul, zeama de lămâie și coaja de lămâie până când se combină bine.

2. FORMAȚI 9 chiftele din amestec și puneți-le la frigider pentru 30 de minute.

3. SELECȚIONAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza cu aer Cosori și apăsați butonul de pornire.

4. STROPIȚI chiftelele cu ulei de măsline și introduceți-le în friteuza preîncălzită.

5. SELECTAȚI meniul Steak (Friptură) și setați-l pentru 10 minute și porniți programul.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link