
PORȚIE
3
persoane

PREGĂTIRE
35
minute

COACERE
10
minute
INGREDIENTE
- 454 g carne tocată de miel
- 3 căței de usturoi, tăiați felii
- 5 g sare
- 1 g piper negru
- 2 g mentă, proaspăt tăiată
- 2 g chimen măcinat
- 3 ml sos picant
- 1 g praf de chili
- 1 ceapă, tăiată felii
- 8 g pătrunjel, tăiat f in
- 15 ml zeamă proaspătă de lămâie
- 2 g coajă de lămâie
- 10 ml ulei de măsline
PREPARARE
1. AMESTECAȚI mielul, usturoiul, sarea, piperul, menta, chimenul, sosul picant, pudra de chili, ceapa, pătrunjelul, zeama de lămâie și coaja de lămâie până când se combină bine.
2. FORMAȚI 9 chiftele din amestec și puneți-le la frigider pentru 30 de minute.
3. SELECȚIONAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza cu aer Cosori și apăsați butonul de pornire.
4. STROPIȚI chiftelele cu ulei de măsline și introduceți-le în friteuza preîncălzită.
5. SELECTAȚI meniul Steak (Friptură) și setați-l pentru 10 minute și porniți programul.