
PORȚIE
5
PORȚII

PREGĂTIRE
15
minute

PREPARARE
15-30
minute
INGREDIENTE
Roșii
- 400 g Roșii
- 0,5 linguriță oregano uscat
- 0,25 linguriță sare
- 0,25 linguriță piper
Chiftele
- 500 g carne tocată de porc
- 1 bucată ouă
- 1 bucată ceapă mică
- 1 bucată căței de usturoi
- 1 legătură mărar verde
- 0,5 linguriță sare
- 0,5 linguriță piper
PREPARARE
1. Tăiați roșiile proaspete în jumătăți.
2. Adăugați sare, piper, oregano și alte condimente preferate.
3. Tocați mărunt ceapa, usturoiul și mărarul.
4. Amestecați carnea tocată cu ceapa, usturoiul, oul, mărarul și condimentele preferate.
5. Formați chiftele de o mărime uniformă.
6. Așezați chiftelele în zona 1 și roșiile in zona 2.
7. Setați timpul în zona 1 pentru 18 de minute, iar temperatura la 200°C. Setați timpul în zona 2 pentru 10 minute, iar temperatura la 175°C și apoi apăsați butonul Sync.
8. Scoateți chiftelele și roșiile din coș.