Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Chiftele cu roșii aromatizate

PORȚIE
5
PORȚII

PREGĂTIRE
15
minute

PREPARARE
15-30
minute

INGREDIENTE

Roșii

  • 400 g Roșii
  • 0,5 linguriță oregano uscat
  • 0,25 linguriță sare
  • 0,25 linguriță piper

Chiftele

  • 500 g carne tocată de porc
  • 1 bucată ouă
  • 1 bucată ceapă mică
  • 1 bucată căței de usturoi
  • 1 legătură mărar verde
  • 0,5 linguriță sare
  • 0,5 linguriță piper

PREPARARE

1. Tăiați roșiile proaspete în jumătăți.

2. Adăugați sare, piper, oregano și alte condimente preferate.

3. Tocați mărunt ceapa, usturoiul și mărarul.

4. Amestecați carnea tocată cu ceapa, usturoiul, oul, mărarul și condimentele preferate.

5. Formați chiftele de o mărime uniformă.

6. Așezați chiftelele în zona 1 și roșiile in zona 2.

7. Setați timpul în zona 1 pentru 18 de minute, iar temperatura la 200°C. Setați timpul în zona 2 pentru 10 minute, iar temperatura la 175°C și apoi apăsați butonul Sync.

8. Scoateți chiftelele și roșiile din coș.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link