Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Cheesecake dietetic

INGREDIENTE

  • 2 ouă întregi
  • 40 g fulgi de cocos - eu am avut fără gluten dar se pot adăuga și fulgi normali
  • 200 g iaurt fără lactoză - se poate adaugă orice tip de iaurt însă caloriile se vor modifica
  • 15 g miere de albină bio

Mulțumim doamnei Ruxandra Elena Topal pentru rețeta minunată!

PREPARARE

Într-un castron, se amestecă toate ingredientele apoi se toarnă compoziția în forme de silicon pentru brioșe. Mie mi-au ieșit 7 bucăți.

Se coc timp de 20 min pe programul Bake la 160°C la Cosori Dual Blaze.

Se scot din forme după răcire și se servesc simple sau cu dulceață ori alături de cafea /ceai.

Un desert ce poate fi consumat și de cei cu intoleranțe la gluten sau lactoză. Nu conține făină sau zahăr, este pufos, sănătos și foarte gustos conține doar 82Kcal/porție.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link