Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Cartofi prăjiți de două ori

PORȚIE
2
PORȚII

PREGĂTIRE
95
minute

PREPARARE
25
minute

INGREDIENTE

  • 2 cartofi Russet
  • Apă, rece
  • 1 linguriță ulei de canola sau vegetal, împărțit, plus mai mult după cum este necesar
  • Sare Kosher, după gust

ARTICOLE NECESARE

  • Farfurie mare sau tavă de copt

PREPARARE

1. Tăiați cartofi i în bastonașe late de 6 milimetri, apoi scufundați-i într-un castron cu apă rece timp de 30 de minute.

2. Scurgeți cartofi i și tamponați-i foarte bine până la uscare, apoi puneți-i din nou în castron și amestecați cu ½ linguriță de ulei.

3. Așezați placa de prăjire în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

4. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald), reglați temperatura la 165 °C și timpul la 10 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire

5. Așezați cartofi i tăiați pe placa de prăjire preîncălzită

6. Scuturațicartofii la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru

7. Scoateți cartofi i când sunt gata și așezați-i pe o farfurie mare sau tavă de copt, apoi congelați timp de 1 oră

8. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald) și atingeți Start/ Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.

9. Amestecați cartofi i congelați cu restul de ½ linguriță de ulei.

10. Așezați cartofi i congelați pe placa de prăjire preîncălzită.

11. Scoateți cartofi i când sunt gata, asezonați cu sare Kosher după gust, apoi serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link