Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Cartofi dulci cu crème fraîche

PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
5
minute

PREPARARE
37
minute

INGREDIENTE

  • 4 cartofi dulci mici Garnet
  • Ulei de măsline, după cum este necesar
  • 113 grame crème fraîche
  • ½ linguriță piper negru, proaspăt măcinat
  • 1 lingură pătrunjel neted, tocat, pentru decor
  • 1 linguriță sare de mare grunjoasă, pentru decor

PREPARARE

1. Așezați placa de prăjire în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

2. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald), reglați temperatura la 195 °C și timpul la 37 de minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.

3. Frecați coaja cartofi lor cu ulei de măsline, apoi înțepați-i peste tot cu o furculiță sau un cuțit pentru decojit în mai multe locuri pentru degajarea aburului.

4. Așezați cartofi i dulci pe placa de prăjire preîncălzită.

5. Întoarceți cartofi i la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.

6. Bateți cu telul crème fraîche într-un castron de dimensiuni mici, cu 1 linguriță de ulei de măsline și cu piperul negru.

7. Scoateți cartofi i dulci când sunt gata, presărați pătrunjel și sarea de mare grunjoasă, apoi serviți-i calzi cu crème fraîche alături.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link