Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Cartofi cu rozmarin

 

PORȚIE
4
Persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute

INGREDIENTE

  • 1 kilogram de cartofi fingerling, tăiați în patru

  • 1 crenguță de frunze proaspete de rozmarin, scoase de pe tulpină și tocate

  • 1 lingură de ulei de măsline

  • 1 linguriță de praf de usturoi

  • 1 linguriță de sare kosher

  • ½ linguriță de piper negru

PREPARARE

1. SELECTAȚI funcția Preîncălzire de pe friteuza cu aer cald COSORI, reglați temperatura la 205°C, apoi apăsați Start/Pauză

2. PUNEȚI toate ingredientele într-un castron mediu și amestecați până când cartofii sunt acoperiți uniform

3. PUNEȚI cartofii în coșul preîncălzit

4. SETAȚI temperatura la 205°C și timpul la 12 minute, apoi apăsați Start/Pauză

5. AGITAȚI cartofii la jumătatea timpului de prăjire

6. SCOATEȚI cartofii când sunt gata și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link