
PORȚIE
4
Persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute
INGREDIENTE
-
1 kilogram de cartofi fingerling, tăiați în patru
-
1 crenguță de frunze proaspete de rozmarin, scoase de pe tulpină și tocate
-
1 lingură de ulei de măsline
-
1 linguriță de praf de usturoi
-
1 linguriță de sare kosher
-
½ linguriță de piper negru
PREPARARE
1. SELECTAȚI funcția Preîncălzire de pe friteuza cu aer cald COSORI, reglați temperatura la 205°C, apoi apăsați Start/Pauză
2. PUNEȚI toate ingredientele într-un castron mediu și amestecați până când cartofii sunt acoperiți uniform
3. PUNEȚI cartofii în coșul preîncălzit
4. SETAȚI temperatura la 205°C și timpul la 12 minute, apoi apăsați Start/Pauză
5. AGITAȚI cartofii la jumătatea timpului de prăjire
6. SCOATEȚI cartofii când sunt gata și serviți.