Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

CÂRNAȚI CU ARDEI ȘI CEAPĂ

PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
5
minute

PREPARARE
15
minute

INGREDIENTE

  • 2 cârnaţi italieni dulci sau picanţi (680 de grame), tăiaţi în felii de 13 milimetri
  • 1 ardei gras roșu, curăţat și tăiat felii de 1⁄4 inch
  • 1 ceapă galbenă, feliată subţire
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • ½ linguriţă de oregano uscat
  • ½ linguriţă de sare
  • ¼ linguriţă de piper negru

PREPARARE

1. Așezați placa crisper în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

2. Selectați funcția Steak, reglați timpul la 15 minute, apoi apăsați Start/Pauză pentru a preîncălzi.

3. Amestecați toate ingredientele într-un castron mediu.

4. Puneți ardeii, ceapa și cârnații în coșul preîncălzit.

5. Agitați ardeii și cârnații la jumătate timpului gătirii. Mementoul Shake vă permite să stiți când.

6. Scoateți când este gata și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link