Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Care este cea mai bună friteuză cu aer cald?

Înainte de a cumpăra o friteuză cu aer cald, este o idee bună să verificați recomandările și testele de încredere. De aceea dorim să vă ajutăm cu acest articol. Scopul este ca modelul ales să servească eficient nevoilor Dvs. și să ușureze coacerea și gătitul.

Alegând friteuza potrivită cu aer cald, se poate obține un stil de viață mai sănătos ca o alternativă excelentă a tigăii tradiționale. Se potrivește pe blatul din bucătărie, nu necesită utilizarea uleiului, vă permite să preparați rapid diverse delicatese.

Merită să alegeți o friteuză cu aer cald de mare capacitate

Astăzi, dispozitivele airfryer sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Sunt disponibile versiuni cu unu sau două coșuri, la alegerea Dvs. decideți ce dimensiune se potrivește cel mai bine așteptărilor dumneavoastră. Marele avantaj al friteuzei cu aer cald cu două coșuri este că puteți pregăti mai multe feluri de mâncare în același timp. Capacitatea unei friteuze cu aer cald poate fi de 2 kg sau 5 litri de ingrediente odată.

Coșul poate fi scos pentru curățare. Astfel, este posibil să pregătiți mai multe feluri de mâncare la rând. Este disponibilă o gamă largă de accesorii pentru friteuza cu aer. Accesoriile sunt, de asemenea, disponibile atât pentru grătar, cât și pentru pizza.

Multe programe presetate

Majoritatea friteuzelor cu aer cald pot fi folosite cu mai multe programe presetate. Tehnologiile inovatoare permit utilizarea versatilă ale diferitelor modele. Printre altele, temperatura și ora pot fi setate automat. Coșul trebuie să fie la o temperatură constantă pentru ca mâncarea să fie pregătită corespunzător.

Programele presetate pot fi controlate cu un ecran tactil digital. Interfața ușor de utilizat vă permite să alegeți dintre programele cele mai utilizate pentru coacere, dar puteți alege și programe care vă permit să gătiți sau să faceți grătar.

Este important, ca friteuza cu aer cald pe care o alegeți să fie ușor de utilizat

Este important ca aparatul să fie ușor accesibil pe blatul din bucătărie. Majoritatea friteuzelor cu aer cald pot fi depozitate și în dulapul de bucătărie, la alegerea Dvs. Un alt aspect important este ușurința în utilizare a programelor presetate și disponibilitatea setărilor manuale.

Majoritatea friteuzelor cu aer cald vin cu o carte de bucate detaliată și practică. Acestea includ o serie de rețete delicioase care sunt ușor de pregătit.

Selecția airfryerului bazată pe stil și design

Designul unei friteuze cu aer cald poate să semene cu o friteuză tradițională. Are unul sau două coșuri care pot fi scoase în timpul gătitului, se pot curăța manual sau în mașina de spălat vase. În cazul majorității friteuzelor, acest coș este situat în față și poate fi scos indiferent de cât spațiu a rămas pe blatul din bucătărie.

Merită să alegeți un design care se potrivește cu decorul bucătăriei dvs. Din fericire, modelul modern de friteuză cu aer cald este disponibil în mai multe culori. Adică, depinde în întregime de dvs. să decideți ce design sau culoare se potrivește așteptărilor dvs., în funcție de gustul și preferințele individuale.

Concluzie

Dimensiune, capacitate, funcționalitate, presetări, interfață ușor de utilizat, culori și design. Cel mai bine ar fi să luați în considerare aceste aspecte, pentru a alege o friteuză cu aer cald, care se potrivește perfect obiectivelor Dvs.

În plus, este o idee bună să căutați teste și recomandări de încredere, pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză, iar apoi să achiziționați un model care se potrivește obiectivelor Dvs.