Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Burger de curcan cu salată asiatică

PORȚIE
4
bucăți

PREGĂTIRE
35
minute

COACERE
10
minute

INGREDIENTE - SALATĂ ASIATICĂ

  • 175 g de varză, mărunțită
  • 1⁄4 ceapă mică, tăiată felii subțiri
  • 1⁄2 morcov, ras
  • 2 cepe verzi, tăiate felii subțiri
  • 2 g de coriandru, tăiat mărunt
  • 30 ml oțet din vin de orez
  • 30 ml sos de soia
  • 28 g zahăr brun
  • 15 ml ulei de susan
  • 14 g maioneză
  • Sare și piper după gust

    INGREDIENTE - CHIFTELE

  • 454 g carne tocată de curcan (85/15)
  • 2 căței de usturoi, rași
  • 25 mm ghimbir, ras
  • 2 cepe verzi, tăiate mărunt
  • 32 g de sos hoisin
  • 15 ml sos de soia
  • 10 g de sos sambal oelek
  • 3 g sare
  • 1 g piper negru
  • 90 g pesmet

PREPARARE - SALATĂ ASIATICĂ

1. AMESTECAȚI varza, ceapa, morcovul, ceapa verde și coriandrul într-un castron mare.

2. AMESTECAȚI oțetul, sosul de soia, zahărul brun, uleiul de susan, maioneza, sarea și piperul într-un bol mic.

3. ASEZONAȚI legumele cu oțet și lăsați la marinat timp de 30 de minute.

PREPARARE - CHIFTELE

1. AMESTECAȚI toate ingredientele pentru chiftele într-un castron mare, până se combină bine.

2. FORMAȚI 4 chiftele din carne și puneți-le la frigider să se răcească.

3. SELECTAȚI funcția de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.

4. AȘEZAȚI chiftelele de curcan în friteuza preîncălzită.

5. PRĂJIȚI timp de 10 minute la 205 grade.

6. SERVIȚI pe chifle cu salată asiatică.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link