PORȚIE
21
bucăți
PREGĂTIRE
20
minute
PREPARARE
15
minute
INGREDIENTE
- 300 g făină albă
- 3 bucăți ouă
- 200 g zahăr
- 100 ml ulei
- 200 ml lapte dulce
- 12 g praf de copt
- 1 linguriță zahăr vanilat
- 1 bucată coajă rasă de la o lămâie
- 30 g picături de ciocolată
PREPARARE
1. Bateți într-un bol mare ouăle cu zahărul timp de 3 minute.
2. Adăugați uleiul și laptele dulce și amestecați bine.
3. Cerneți făina și praful de copt într-un alt bol.
4. Adăugați treptat amestecul de făină la amestecul de ouă și amestecați ușor până se omogenizează.
5. Aromatizați aluatul cu zahăr vanilat și coaja rasă de lămâie.
6. Umpleți formele de brioșe pe jumătate cu aluat.
7. Adăugați picături de ciocolată după gust.
8. Umpleți formele cu aluat până la 3/4 din înălțime.
9. Presărați picături de ciocolată pe deasupra fiecărei brioșe.
10. Așezați formele de brioșe în coș, apăsați grandzone si gătiți timp de 15 minute la 180°C.
11. Scoateți brioșele din AirFryer și lăsați-le să se răcească ușor în forme înainte de a le servi.