
PORȚIE
6-8
Persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
15
minute
INGREDIENTE
- 50 g zahăr tos
- 125 ml lapte de cocos sau lapte de soia
- 60 ml ulei de nucă de cocos
- 5 ml extract de vanilie
- 120 g făină
- 14 g de pudră de cacao
- 4 g praf de copt
- 2 g bicarbonat de sodiu
- un vârf de cuțit de sare
- 85 g picături de ciocolată neagră
- 25 g de f istic, zdrobit (se poate omite)
- Spray de ulei
PREPARARE
1. AMESTECAȚI zahărul, laptele de cocos, uleiul de cocos și extractul de vanilie într-un bol mic și lăsați deoparte.
2. AMESTECAȚI făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol separat.
3. ÎNCORPORAȚI ingredientele uscate în ingredientele lichide până când se omogenizează. Apoi amestecați cu picăturile de ciocolată și fisticul.
4. SELECTAȚI funcția de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 150 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
5. TAPETAȚI cu unt formele de brioșe și umpleți-le până la 3⁄4 cu amestecul.
6. PUNEȚI ușor formele de brioșe în friteuza preîncălzită. Selectați meniul Desserts (Deserturi), setați pentru 15 minute și apăsați Start/Pause.
7. SCOATEȚI brioșele când sunt gata și lăsați-le să se răcească aproximativ 10 minute, apoi serviți-le.