Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Brioșă de cafea cu firimituri

PORȚIE
6
bucăți

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute

INGREDIENTE

      TOPPING DE FIRIMITURI

  • 13 g zahăr alb
  • 16 g zahăr brun
  • 1 g scorțișoară
  • 2 g sare
  • 14 g unt topit nesărat
  • 24 g făină albă

      BRIOȘĂ

  • 90 g făină albă
  • 53 g zahăr brun
  • 4 g praf de copt
  • 1 g bicarbonat de sodiu
  • 2 g scorțișoară
  • 1 g sare
  • 112 g smântână
  • 42 g unt topit nesărat
  • 1 ou
  • 4 ml extract de vanilie
  • Spray de ulei

PREPARARE

1. AMESTECAȚI toate ingredientele pentru toppingul de brioșe până când obțineți o consistență sfărâmicioasă.

2. AMESTECAȚI făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea într-un castron mare.

3. AMESTECAȚI smântâna, untul, oul și extractul de vanilie într- un castron separat până când se combină bine.

4. ÎNCORPORAȚI ingredientele lichide în ingredientele uscate și amestecați bine.

5. SELECTAȚI meniul de preîncălzire de pe aparatul de prăjit cu aer cald COSORI, setați-o la 175 de grade și porniți aparatul.

6. UNGEȚI CU ULEI formele de brioșe și turnați aluatul în boluri până la 3/4 a acestora.

7. PRESĂRAȚI partea de sus a brioșelor cu amestecul sfărâmicios.

8. AȘEZAȚI formele de brioșe în friteuza cu aer cald preîncălzită. Este posibil să le puteți prăji doar în mai multe etape.

9. PRĂJIȚI brioșele la 175 de grade timp de 12 minute.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link