Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Aripioare cu parmezan

PORȚIE
2
Persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
25
minute

INGREDIENTE

  • 25 g amidon de porumb
  • 20 g parmezan, ras
  • 9 g praf de usturoi
  • Sare și piper, după gust
  • 680 g aripioare de pui
  • Spray de ulei

PREPARARE

1. SELECTAȚI funcția de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 195 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

2. AMESTECAȚI într-un bol amidonul de porumb, parmezanul, praful de usturoi, sarea și piperul.

3. AMESTECAȚI aripioarele în condimente până când sunt bine acoperite.

4. PULVERIZAȚI coșul de prăjit cu spray de ulei și așezați aripioarele în el, după care pulverizați ulei și pe partea superioară a aripioarelor.

5. SELECTAȚI meniul Chicken (Pui) și apăsați butonul Start/Pause. Scuturați coșul la jumătatea timpului de gătire.

6. PRESĂRAȚI rácu restul de parmezan și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link